lauantai 22. lokakuuta 2011

Kanaperjantai

Exposé Miaun Kulinaarisessa Instituutissa valmistui perjantai-iltana kanapainoitteinen menu.  Listalla oli kanacrostineja ja kanasalaattia. Crostinien ohje on Ruokasuosikit Italia-kirjasta.

KANACROSTINIT

maalaisleipää
150 g kylmää, kypsää broileria
4 tomaattia
vuohenjuustoviipaleita


Öljyseos:

4 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
tuoretta oreganoa
suolaa ja pippuria

Uuni lämmitetään 180c. Sivele maalaisleipäviipaleet öljyseoksella. Pane kunkin viipaleen päälle kanaa, tomaattia ja vuohenjuustoa ja ripottele päälle vielä hitusen öljyä. Paista uunissa noin 6 minuuttia kunnes juusto on alkanut sulaa. Ota uunista ja tarjoile salaatin kera.


Ja aiheesta poiketaan vielä: sain isältäni TPS-lapaset. Aikas hienot on!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti