Ahkera kaasoni Neiti Numero ilahduttaa sivuillaan loistavilla otoksilla viime viikonlopun polttareistani. Käykääs katsomassa kuvia TÄÄLTÄ.
torstai 26. huhtikuuta 2012
tiistai 24. huhtikuuta 2012
Voihan polttarit!
Lauantai-aamuna pöllähti luoksemme neljä iloista naista kello 8:30. Oli polttaripäivän aika! Kamat laitettiin kasaan 20 minuutissa ja ensin otimme suuntimet Elixiaan, missä sain toimia fitball-tunnin apuohjaajana.
Päivän teemana oli oma elämäni ja sen kulkuun kuului muun muassa ruokamaisteluita, visiitti ala-asteellani ja vihkikirkossamme, ruokailu Enkeli-ravintolassa, rakkausviestien tunnistamista ja laulua, drinkkien sekoittelua ja morsiussaunomista. Kotiin minut vietiin sunnuntaina klo 12.
Oli kyllä aikamoinen yllätysten päivä! Ystäväni olivat nähneet ison vaivan yksityiskohtien suunnittelussa, joten suuri kiitos siitä!
lauantai 14. huhtikuuta 2012
torstai 12. huhtikuuta 2012
tiistai 27. maaliskuuta 2012
DIY Energy Bars
Viikonloppuna on tiedossa pitkiä päiviä, jolloin ruoka-ajat luultavasti menevät sekaisin. Jääkaappia rahkapurkkien säilytykseen ei ole, joten päätin vääntää itselleni energiapatukoita. Kaivelin kaapeistani kaikkea mahdollista, mitä patukoihin voisi laittaa. Ohjeita nuuskin muun muassa TÄÄLTÄ ja Bobbi Brownin sivuilta. Mitään dieettikamaa nämä patukkaiset eivät tosiaan ole, mutta välipaloina hätätapauksissa kyllä menevät.
Aloitin murskaamalla pähkinät, kookoslastut, raakakaakaon ja rusinat tehosekoittimella. Pilkoin kuivattuja karpaloita ja aprikooseja ja perusmassaksi valikoin ruis- ja kaurahiutaleet.
Kiinnikeaineeksi sulatin hunajaa ja kookosöljyä ja puristin joukkoon sitruunaa. Ei kannata säästellä kiinnikeaineiden kanssa kuten itse tein; massan reunat eivät vuoassa kovettuneet.
Kaadoin kuivat aineet leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan ja kaadoin sulatetut rasvat ja hunajat massan päälle. Uunissa saa olla noin 25 min ja 200c. Kun patukat otetaan uunista, kannattaa ne kääriä yksitellen leivinpapruun ja laittaa jääkaappiin jäähtymään. Ja jos haluaa syödä patukoita myöhemminkin, laita pakkaseen ja sulata tarpeen tullen. Aikast hyvää tuli!
Tunnisteet:
Kulinaariset saavutukset
lauantai 4. helmikuuta 2012
tiistai 31. tammikuuta 2012
Sephoraan keikkaa
Meinasimme loppuvuodesta tehdä tilauksen äitini ja siskoni kanssa Sephorasta. Tulimme toisiin aatoksiin, kun postituskulut olivat mielestämme hieman liian korkeat ja siksi, että jokainen meistä pääsee lähiaikoina ja on jo päässyt (törsäämään) Sephoran myymälään. Tein hieman listaa mitä Singaporen Sephorasta pitää hankkia...
![]() |
Kuvat |
1. Sephoran mahtava silmämeikinpoistoaine (maksaa noin 3 euroa per puteli)
2. Mielestäni paras ripsari, eli Make Up For Everin Smoky Lash
3. Bobbi Brownin huulikiilto, sävy Rosy
4. Mufen tai Bobbin nude huulikynä
5. Sephoran Blush me twice-poskipuna. Lumenella taitaa olla samankaltainen.
6. Bobbi Brownin nestemäinen luomiväri, sävy Galaxy
7. Tekisi mieli ostaa kesäksi tuollainen raikas huuliväri
7. Tekisi mieli ostaa kesäksi tuollainen raikas huuliväri
Jostain syystä kuvankäsittelyohjelmani ei huolinut kaikkia kuviani kollaasiin. Puuttumaan jäi Bobbi Brownin kivipuuteri ja irtoripset. Irtoripsitupsut aion laittaa hääpäivänä ripsienpidennysten sijaan.
Tunnisteet:
Kaunistautuminen,
Ostoksia
lauantai 28. tammikuuta 2012
perjantai 20. tammikuuta 2012
torstai 5. tammikuuta 2012
Braided bun
Kokeilin uteliaisuuttani The Beauty Departmentin lettinutturaohjetta.
Alla ohje malleileen, jolla on paksuakin paksummat hiukset.
Ja tältä se näytti sitten omassa buduaarissa tehtynä...
Alla ohje malleileen, jolla on paksuakin paksummat hiukset.
![]() |
Kuva |
Kai se ihan menettelee nopsasti väännetyksi. Jos panostaisi hieman enemmän, niin kampauksesta voisi tosiaan saada ihan kivan.
Taidan kuitenkin aamuisin jatkaa perussetillä...
Tunnisteet:
Kaunistautuminen
sunnuntai 18. joulukuuta 2011
Jouluinen glögi-ilta
Kutsuimme kotiimme lauantaina ystäviämme (terästetylle) glögille. Iltaan sisältyi mukavaa oleskelua kamujen kanssa ja haastava tietovisa. Palkinnot olivat kaikkien mieleen. Ilta oli hauska ja railakas ja myöhemmin suuntasimme Turun yöhön, kotona olimme mieheni kanssa klo 4. Kiitos kaikille vieraille!
lauantai 3. joulukuuta 2011
Barraquito
Teneriffan matkalta tuli mukaan muutakin kuin rusketus ja tuliaisia. Nimittäin Barraquito. Se on Kanarian saarien erikoiskahvi, varsinkin kuulemma Teneriffalla sitä juodaan paljon. Eilen päätimme kokeilla sen tekoa ihan itse, kohtalaisella menestyksellä. Ensi kerralla laitamme juoman aineksien suhteet uudelleen, muuten maistui kyllä oikein hyvältä.
BARRAQUITO
1 lasillinen
1 lasi espressokahvia (meillä ei ole keitintä, joten teimme vahvaa kahvia, ihan hyvää sekin oli)
kondensoitua maitoa
4 cl likööri 43:sta
maitoa vaahdotettuna
Pohjalle tulee kondensoitu maito, siitä voi tehdä tahnamaista lämmittämällä sitä mikrossa pienellä teholla noin 5 minuutin ajan (sekoittele välillä). Seuraava kerros on kahvi ja sitten likööri. Päälle maitovaahtoa.
Tunnisteet:
Kulinaariset saavutukset
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)