Perjantai-illat ovat mielestäni viikon parhaimpia hetkiä. Silloin korkkaamme mieheni kanssa puna- tai valkoviinin ja kokkaamme jotain hyvää ruokaa. Eilen teimme spaghettia ja lihapullia ja jälkiruuaksi marjarahkaa. Lihapulla-ohje löytyi Italia-kirjasta, jonka saimme joululahjaksi siskoltani. Ruoka oli todella maukasta!
Spaghetti ja lihapullat
6:lle
400g naudanjauhelihaa
1 sipuli
1 kananmuna
persiljan tai basilikan lehtiä
vehnäjauhoja jauhottamiseen
5 rkl neitsytoliiviöljyä
4 dl tomaattimurskaa
2 rkl tomaattipyreetä
400 g kuivaspaghettia (ruis)
suolaa, pippuria ja muita mausteita maun mukaan
Jälkkärin ainekset näkyvät kuvassa. Kermana Floran vispi, mustikat ja metsämansikat ITSE poimittu Kuusamosta ja Paraislta! Nam! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti