torstai 28. helmikuuta 2013

Pikavisiitti Helsinkiin

Päätimme mieheni kanssa lähteä Helsinkiin. Mies kävisi messuilla ja minä pääsisin ihan vaan kaupungille. Lähdimme tiistaina töiden jälkeen matkaan ja perille päästyämme veimme kamat hotelliin ja kävimme syömässä Bar 9:ssä. Ruoan jälkeen miehen teki mieli kahvia ja kakkua. Yllätyimme kun Fazerin kahvila oli auki kello 22 asti, joten menimme sinne.

Kämpin ammesorsa oli niin hauska yllätys, joten illalla oli pakko päästä kylpemään sen kanssa! Viikolla on muuten kovin paljon edullisempaa tehdä hotellikokeiluja kuin viikonloppuisin... 

Seuraavana päivänä näin kaverini lounaalla miehen ollessa messuilla. Iltapäivällä kiertelimme yhdessä kaupungilla ja nautimme ihanasta ihmisvilinästä, josta ei ole nykyisessä kotikaupungissa tietoakaan... Koska emme ottaneet äitiyspakkausta, käytimme lahjaksi saamiamme lahjakortteja vauvahankintoihin. Saimme hankittua kylpypyyhkeen, sukkia, kuolarättejä, harjan ynnä muuta.
Vinkki muillekin paksukaisille:
jos et halua ostaa monia mammahousuja, kannattaa hankkia Bellybelt. Sen saa kytkettyä omiin housuihin ja pakkauksen mukana tulee kahta eri vyökokoa sekä kolme eri kangaspalaa. Bellybeltin kanssa on pidettävä hieman pidempää paitaa, mutta raskaana ollessa se ei tuota ongelmia kun kaikki paidat pitää olla pitkiä kasvavan mahan takia. Bellybeltiä saa tilattua esim. Lastenturvan nettisivuilta. Suosittelen!
Bellybelt in action normaaleissa farkuissani. Isompaan vyökokoon voi siirtyä mahan kasvaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti