perjantai 21. tammikuuta 2011

Löydökäs torstai

Kipaisin piruuttani Iittalan outlet-myymälässä torstaina. En yleensä ole saanut sieltä oikein ostettua mitään tai törmännyt hyviin tarjouksiin, mutta eilinen oli poikkeus. Keräämme kotiimme Iittalan Essence-sarjaa ja outletissä oli tarjouksessa kuuden kappaleen Essence-juomalasipakkaus. Se oli ehdottomasti otettava mukaani! Plus Shoppailua-postauksessa himoitsin Finnairin verkkokaupasta Iittalan leikkuulautaa. Nyt meillä on se ja ostettu todella huokeaan hintaan! Hyvät kaupat tuli siis tehtyä *hykertelyä*.


Juuri kuin pääsin haukkumasta paikallista Zara-myymälää niin kappas vaan mitä sieltä löytyi! Olin jo sovittanut kyseistä villakangastakkia aiemmin talvella. Jätin sen silloin kauppaan, koska periaatteenani on nyt ostaa hyvää laatua. En halunnut maksaa 100 euroa takista, joka olisi ehkä vuoden parin kuluttua ihan karsean näköinen. Nyt jäljellä oli enää yksi koko ja se sattui olemaan juuri minun kokoni. Ja hinta oli -50 %, joten pakkohan se oli mukaan napata.


Ja kuten ylemmästä kuvasta voimme huomata, tilaamani Hunter-saappaat ovat onnellisesti saapuneet kotiin! Ja pitää muuten ylistää niistä samaan hengenvetoon; loistava ostos kertakaikkiaan!2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin teitä, kun näin tuon paketin Iittalan myymälässä! Meillä niitä on jo niin paljon, etten viitsinyt ostaa, mutta melkein ostin lahjaksi teille! Onneksi en :)

    VastaaPoista
  2. Ja mä ostaessani ajattelin sua kun teillä oli myös niitä laseja ja niihin "ihastus" saatiin teiltä :D Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista