Uusimmassa Muscle and Fitness Hers-lehdessä oli herkullinen ohje parsa-vuohenjuustofrittatan tekemiseksi. En löytänyt tuoretta parsaa kaupasta, joten otin parsakaalia. Tein tätä herkkua iltapalaksemme ja oli kyllä hyvää!
Parsakaali-vuohenjuustofrittata
400 g parsaa/ parsakaalia
2 rkl voita
2 pientä punasipulia
6 kananmunaa
2,5 dl raejuustoa
85 g vuohenjuustoa
1 tl timjamia
1. Höyrytä parsakaaleja noin 4 minuutin ajan.
2. Lämmitä uuni 230 asteeseen. Laita voi sulamaan paistinpannulle ja kuullota sipulit.
3. Sekoita munat, raejuusto, timjami ja 2/3 vuohenjuustosta kulhossa.
4. Asettele parsakaalit ja sipulit uuninkestävään vuokaan ja kaada munaseos päälle.
5. Laita vuoka uuniin ja paista n 20-25 minuuttia kunnes munat ovat hyytyneet.
6. Ripottele jäljellä oleva vuohenjuusto munakkaan päälle ja ruskista munakkaan pintaa vielä 2-3 minuuttia grillivastuksen alla, kunnes se on kauniin värinen.
Tarjoile lämpimänä.
Bon appétit!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti