torstai 28. marraskuuta 2013

Parsakaali-vuohenjuustofrittata

Uusimmassa Muscle and Fitness Hers-lehdessä oli herkullinen ohje parsa-vuohenjuustofrittatan tekemiseksi. En löytänyt tuoretta parsaa kaupasta, joten otin parsakaalia. Tein tätä herkkua iltapalaksemme ja oli kyllä hyvää!
Parsakaali-vuohenjuustofrittata

400 g parsaa/ parsakaalia
2 rkl voita
2 pientä punasipulia
6 kananmunaa
2,5 dl raejuustoa
85 g vuohenjuustoa
1 tl timjamia

1. Höyrytä parsakaaleja noin 4 minuutin ajan. 
2. Lämmitä uuni 230 asteeseen. Laita voi sulamaan paistinpannulle ja kuullota sipulit. 
3. Sekoita munat, raejuusto, timjami ja 2/3 vuohenjuustosta kulhossa. 
4. Asettele parsakaalit ja sipulit uuninkestävään vuokaan ja kaada munaseos päälle. 
5. Laita vuoka uuniin ja paista n 20-25 minuuttia kunnes munat ovat hyytyneet. 
6. Ripottele jäljellä oleva vuohenjuusto munakkaan päälle ja ruskista munakkaan pintaa vielä 2-3 minuuttia grillivastuksen alla, kunnes se on kauniin värinen. 

Tarjoile lämpimänä.

Bon appétit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti