tiistai 19. kesäkuuta 2012

Sisustamisen tänka på

Nyt olisi oikea hetki hankkia hieman täytettä tyhjähköön asuntoomme. Mattoja, kaappeja, valaisimia, sohvapöytiä, verhoja, vuodesohva... Lista on loputon. Nettiä selaillessani tuli vastaan kivoja vaihtoehtoja.
1. Cotton Corda- matto Viitasaarelaiselta Pislalta
2. Ikean Erslev-matto
3. Linie Desing Asko Mixed-matto


Onko kenelläkään kokemuksia matto numero 3:sta eli Linie Desingin matosta? Sehän on täyttä villaa ja kuulemma nukkaa kovasti. Edellinen mattomme oli hapsumatto ja nyt haluamme helppohoitoisen ja sileänoloisen maton.

1. Ikean Lampan-lamppu
2. Artekin Kanto
3.  Ikean Antonius-pyykkisäkki

Kartellilla on "melkein" samanlainen lamppu kuin Ikean lampan. Erona on materiaali ja hinta (Ikean lamppu maksaa 2,95 € ja Kartellin noin 80 €). Artekin Kanto tulee meille ennemmin tai myöhemmin. Jollen keksi Finnairin pisteillä mitään matkaa, käytän pisteeni Kantoon. Pyykkisäkkikin on hakusessa. Tekisi mieli myös tehdä itse kunnon pyykkisäkki, jos kaupasta ei löydy mieluista.

1. Ikean Bestå-kaappi
2. Ikean Vika Amon-työpöydästä tulee ompelupöytäni
3. PS Murbo-vuodesohva
Vierashuoneemme on tällä hetkellä pahin paikka; kaapit puuttuvat joten kamat ovat vielä lattialla. Jos nyt meille tulisi vieraita, he saisivat tuoda patjan mukanaan, sillä varasänkyä ei vielä ole. Ja kuten kuvista näkyy, lista on hyvin Ikea-painoitteinen. Sinne siis...

2 kommenttia:

  1. Meillä on tuo Kanto, ja se on ihan suursuosikki! :) Ollaan myös mietitty Ikean Ersleviä olohuoneen matoksi, kunhan nyt ensin saataisiin uusi sohva. Tuo Asko Mixed-matto löytyy muuten Valkoinen Harmaja-blogista, sieltä kannattaa varmaan kysyä kokemuksia :) Odotan innolla lisäkuvia teidän uudesta kodista!!!

    VastaaPoista
  2. Kannolle olisi jo käyttöä, takkapuut lojuavat kauniissa cittarin pahvilaatikossa tällä hetkellä... ;) Valkoisesta harmajasta sen maton joskus bongasin, mutta muualta olen lukenut hieman käyttökokemuksia myös. Kuvia tulee, kun kaaos on selätetty :)

    VastaaPoista