tiistai 24. huhtikuuta 2012

Voihan polttarit!

Lauantai-aamuna pöllähti luoksemme neljä iloista naista kello 8:30. Oli polttaripäivän aika! Kamat laitettiin kasaan 20 minuutissa ja ensin otimme suuntimet Elixiaan, missä sain toimia fitball-tunnin apuohjaajana.

Päivän teemana oli oma elämäni ja sen kulkuun kuului muun muassa ruokamaisteluita, visiitti ala-asteellani ja vihkikirkossamme, ruokailu Enkeli-ravintolassa, rakkausviestien tunnistamista ja laulua, drinkkien sekoittelua ja morsiussaunomista. Kotiin minut vietiin sunnuntaina klo 12.

Oli kyllä aikamoinen yllätysten päivä! Ystäväni olivat nähneet ison vaivan yksityiskohtien suunnittelussa, joten suuri kiitos siitä!

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa mahtavalta päivältä :) Ja sä olet kaunis! Olen itse järjestämässä tällä hetkellä ystäväni polttareita, jotka järjestetään lähiaikoina (häät heillä pidetään 19.5.) En malta odottaa, että pääsen paljastamaan suunnitelmamme hänen päänsä menoksi :)

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuulosti sinunkin polttaripäiväsi! Nyt vielä muutama viikko ja sitten saadaankin raportoida ihanasta hääpäivästä :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla, että tykkäsit päivästäsi! Järjestäminen ja yksityiskohtien hiominen oli kuule kivaa, ettäs tiedät :)

    VastaaPoista