torstai 1. syyskuuta 2011

Burberry ballerinas

Toinen (kerrassaan jännittävä) ostokseni Pariisista olivat Burberryn balleriinat. Ne tuntuivat jo kaupassa todella mukavilta jaloissa, vaikka takana oli koko päivän kävely kaupungilla. 

Ostotilanne meni kuitenkin "hitusen" mönkään, sillä kun avasin kenkälaatikon hotellissa, huomasin että kenkien ruutukuosi oli kauttaaltaan vihreä! Vein kengät takaisin kauppaan ja myyjä ilmoitti, että kokojani ei ole enää jäljellä. Ystävällisesti hän kuitenkin tarkisti, olisiko muissa puodeissa vielä minun kokoani jäljellä ja niitä löytyi. Ehdotimme (siskoni oli tulkkina), että jos voisimme huomenna kipaista uudet kengät, mutta myyjälle se ei sopinut, vaan sanoi, että ne on etsittävä itse. Koko seuraava päivä menikin sitten raahatessa kenkälaatikkoa mukanani ympäri Pariisia ja Burberryn liikettä etsiessä. Saimme lopulta kengät vaihdettua Lafayette-tavaratalossa, mutta voin sanoa että otti kupoliin, kun itse en mitään virhettä ollut tehnyt vaan tuote oli viallainen.

En yleensä valita, mutta kotiin saavuttuani näpyttelin Burberryn 24h päivystykseen viestin, jossa kerroin mitä oli tapahtunut (= kauhea tragedia). Sain heti viestiin vastauksen, jossa ilmoitettiin, että Burberry haluaa hyvittää tilanteen. Pari päivää myöhemmin Pariisista soitettiin ja pyydettiin kovasti anteeksi. He haluavat myös lähettää minulle uuden Burberryn hajuveden.


2 kommenttia:

  1. Kauniit kengät ja olipa ikävä episodi viallisten kenkien vuoksi. Onneksi uudet löytyivät. Ja hyvä että annoit palautetta, se kannattaa aina. Nyt saat sitten vielä uuden hajuveden. :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hajuvesi oli tosiaan aikamoinen yllätys, hyvin hoitivat siis asiakaspalvelun sitten kuitenkin. Oikein hyvää viikonloppua myös Sinulle!

    VastaaPoista