torstai 11. elokuuta 2011

Meikkipohjani


Make up baseSeuraavissa postauksissa nuuskitaan hieman meikkilaatikkoni tuotteita.


Yllä on esiteltynä lähes kaikki tuotteet, joita käytän kun teen meikkipohjan. Tuotteet on siinä järjestyksessä, miten niitä käytän.  Kuvasta puuttuu ainoastaan puuteri, ja se on MAC:n Blot Powder.

Ensimmäisenä levitän kasvoilleni meikinpohjustusaineen. Olen jo jonkin aikaa käyttänyt MAC:n Prep+Prime pohjustusta. Se tosiaan kiinnittää meikin kasvoille koko päiväksi ja on oikein toimiva tuote. Pohjustusvoiteessa on myös pientä hehkua, joten se tekee kavot myös heleäksi.
Meikkivoiteena käytän MAC:n Select Foundationia, josta olen ostanut kesän ja talven meikkivoiteen. Välikausina teen niistä miksauksen, joka vastaa sen hetkistä ihon väriä. Kyseinen meikkivoide peittää mukavasti punaiset poskeni ja satunnaiset näppylät, mutta ei tee pakkeloidun näköiseksi.

Näppyihin ja tummiin silmänalusiini käytän Bobbi Brownin Creamy Concealeria. Oikein mainio tuote, tepsii loistavasti mustiin pandasilmänalusiini. Näpyt menevät peittoon MAC:n Select Cover Upilla.

Sitten kuin ihon ongelmat on kaikki peitetty huolellisesti, poskipunana käytän MAC:n voidemaista poskipunaa. Minulla on myös iso Sephoran boksi, jonka olen saanut siskoltani, ja se sisältää viisi eri poskipunaa. Teen niistä myös usein kivan miksauksen. Aurinkopuuterina käytän Sephoran, Bobbi Brownin tai Make Up For Everin tuotteita.

Mielestäni kun meikkipohjan tekee huolellisesti, voi lopun meikin tehdä vapaammin, sillä pohja on kaikkein tärkein koko meikissä.

Kuvat lainattu Polyvore.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti