keskiviikko 31. elokuuta 2011

Uusi ystävä

Pariisissa tuli siis tehtyä ostoksia mutta ensimmäinen esittelyssä oleva hankinta oli lahja äidiltäni (KYLLÄ, MINULLA ON MAAILMAN PARAS ÄITI!). Nämä ihanuudet tulevat suureen käyttöön talvella, koska kunnon talvisaappaat minulta puuttuivatkin.

Olin niin huumassa kengistä, että näin niistä jopa heti seuraavana yönä unta. Siskoni sai myös samanlaiset, joten hänenkin kelpaa tassutella hyytävässä Rollossa. Olen hyvin kiitollinen lahjasta la lupaankin auliisti palvella kilttiä äitiäni!

Tule jo pakkanen ja lumi! :D

tiistai 30. elokuuta 2011

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Paris, je t'aime

Ihana Pariisin-matka on ohi ja taas ollaan kotona. Jälleen kerran kapunki antoi parastaan ja yhä edelleen voisin matkustaa takaisin koska vain. Kuvia matkalta tulee piakkoin, mutta ennen kuin saan ne ladattua, on laitettava yksi kuva ostoksistani, jotka tällä kertaa olivat erittäin mukavia...


Uudet ystäväiseni esiteltäneen myöhemmin...

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Kesäomppuja

Keräilin viime viikonloppuna mökkimme omenapuista ison kassillisen omenoita. Kotiin päästyäni vasta tajusin, etten ollenkaan tiedä mihin tungen kaikki omenat. Tein niistä lopulta kolme piirakkaa, joista kaksi laitoin pakkaseen odottamaan vieraita.



sunnuntai 21. elokuuta 2011

Lisää tunnustusta

Ihanainen Neiti Numero on antanut tunnustusta blogilleni, kiitos paljon! <3 Tunnustukseen liittyi kysely joten vastaukset alla:

1. Suosikkiväri: valkoinen
2. Suosikkieläin: koira
3. Suosikkinumero: kuusi
4. Suosikki alkoholiton juoma: vesi
5. Facebook vai Twitter? Facebook jo vuodesta 2006
6. Intohimosi: Oma tuleva aviomieheni (ja tumma suklaa... :))
7. Saada vai antaa lahja? Onhan lahjoja kiva saada mutta antaminen vie voiton
8. Suosikkikuvio: <3
9. Suosikkiviikonpäivä: Perjantai
10. Suosikkikukka: Pioni tai kielo
 
Jaan tämän tunnustuksen eteenpäin turkulaiselle Valentine's Afternoon-blogille. Hän kirjoittaa kivasti Turusta ja Turun menovinkeistä.

perjantai 19. elokuuta 2011

Herkkuleipäset

Päätinpä treenistä vapaan illan kunniaksi pyöräyttää herkkuleivät. Ohjeena käytin samaa, jo aiemminkin täällä ylistämääni rukiisten sämpylöiden ohjetta.

Leivät onnistuivat erinomaisesti!

lauantai 13. elokuuta 2011

Meikin poisto

Make up remove

Kun ilta saapuu, on aamulla naamalle loihdittu kulissi pestävä pois. Aloitan pesutoimet yleensä silmämeikinpoistoaineella. Sen jälkeen otan käyttöön vaahtomaisen tai geelimäisen meikinpoistoaineen ja kuuraan sillä meikin pois. Lumenen Matt Touch-geeli on toiminut hyvin, myös perus-Nivean uudehko Wash Off on hyvä tuote, geelimäinen sekin. Viimeistelen pesun kasvovedellä. Käytän usein kahta eri kasvovettä samanaikaisesti. Aamulla käytän yleensä Biothermin hieman hellävaraisempaa Aquasourcea ja illalla Lancomen tiukkaakin tiukempaa Tonique Eclatia. Myös Cliniquen Clarifying Lotion 2 on hyvin tehokas kasvovesi.

Kasvovesien jälkeen laitan rasvat ja silmänympärysgeelin. Ihon hyvän kunnon ylläpitämiseksi kuorin kasvoni noin kerran viikossa ja käytän naamioita. Lacomen Hydra Intense-naamio on estänyt naamani tippumisen jo monien talvien ajan. Olin noin kuukausi sitten kosmetologilla ja otin kasvojen mikrokuorinnan. Voin suositella sitä todella sekaihoisille, ihoni ei ole ollut ikinä näin hyvässä kunnossa.  

Kuvat lainattu taas Polyvoresta.

ps. Ja taas harmaata tekstiä...

perjantai 12. elokuuta 2011

Silmille, huulille...

Make up

Meikkipostaukset jatkuvat pohjustuksien jälkeen huuli-, silmä- ja muilla meikeillä.

Kuten jo aiemmin totesin, lähes puolet meikkausajastani kuluu pohjan tekemiseen sillä se on mielestäni meikin tärkein osa. Luomiväreinä käytän arkisin aina vaaleita sävyjä. Silloin tällöin (kun aamuisin on aikaa) rajaan myös silmät. Nyt kun olen ottanut ripsipermanentin, ripsien taivuttelu ei kuulu ohjelmaan. Iltameikkiin käytän kohtuudella tummia sävyjä rajauksien kera. Ripsivärinäni toimii tällä hetkellä Make Up For Everin Smoky Eyes.

Kulmat käyn läpi Sephoran kulmakynällä nro 1, se on tismalleen saman sävyinen omien kulmieni kanssa ja hamstraankin kyniä aina matkoilta mukaan, sillä Suomesta Sephoraa ei valitettavasti saa. Nykyään lisään kynän jälkeen myös läpinäkyvää geeliä, jotta kulmat pysyvät paikallaan koko päivän eivätkä hapsuta.

Viimeisenä laitan huulet. Rajaan ne aina vaalealla kynällä ja päälle sivelen huulikiiltoa.

ps. Osa teksteistä näkyy harmaana jostain kumman syystä...

Kuvat lainattu Polyvoresta.

torstai 11. elokuuta 2011

Meikkipohjani


Make up base



Seuraavissa postauksissa nuuskitaan hieman meikkilaatikkoni tuotteita.


Yllä on esiteltynä lähes kaikki tuotteet, joita käytän kun teen meikkipohjan. Tuotteet on siinä järjestyksessä, miten niitä käytän.  Kuvasta puuttuu ainoastaan puuteri, ja se on MAC:n Blot Powder.

Ensimmäisenä levitän kasvoilleni meikinpohjustusaineen. Olen jo jonkin aikaa käyttänyt MAC:n Prep+Prime pohjustusta. Se tosiaan kiinnittää meikin kasvoille koko päiväksi ja on oikein toimiva tuote. Pohjustusvoiteessa on myös pientä hehkua, joten se tekee kavot myös heleäksi.
Meikkivoiteena käytän MAC:n Select Foundationia, josta olen ostanut kesän ja talven meikkivoiteen. Välikausina teen niistä miksauksen, joka vastaa sen hetkistä ihon väriä. Kyseinen meikkivoide peittää mukavasti punaiset poskeni ja satunnaiset näppylät, mutta ei tee pakkeloidun näköiseksi.

Näppyihin ja tummiin silmänalusiini käytän Bobbi Brownin Creamy Concealeria. Oikein mainio tuote, tepsii loistavasti mustiin pandasilmänalusiini. Näpyt menevät peittoon MAC:n Select Cover Upilla.

Sitten kuin ihon ongelmat on kaikki peitetty huolellisesti, poskipunana käytän MAC:n voidemaista poskipunaa. Minulla on myös iso Sephoran boksi, jonka olen saanut siskoltani, ja se sisältää viisi eri poskipunaa. Teen niistä myös usein kivan miksauksen. Aurinkopuuterina käytän Sephoran, Bobbi Brownin tai Make Up For Everin tuotteita.

Mielestäni kun meikkipohjan tekee huolellisesti, voi lopun meikin tehdä vapaammin, sillä pohja on kaikkein tärkein koko meikissä.

Kuvat lainattu Polyvore.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Syksyn takkeja

Elokuu alkaa pian olla jo puolessa välissä ja kaupoissa vilisee jo syystakkeja (Stockmannilla jopa jo untuvatakkeja!). Itse löysin ihanan tikkitakin Gina Tricostista ja se oli otettava heti mukaan. Olen oppinut, että jos jotain kaupasta löytää, se on ostettava välittömästi, sillä seuraavalla kerralla sitä ei enää luultavasti ole jäljellä. Valkoinen Pellen takki on juuri äidiltä saatu.

Viileitä syys-aamuja odotellessa!

tiistai 9. elokuuta 2011

Keski-Suomen keikka

Viime viikoloppu meni nopeasti Keski-Suomen maisemissa. Viikoloppu oli oikein rentouttava maalaismaisemineen. Koko viikonlopun kuitenkin satoi lähes taukoamatta, joten grillaaminen, veneily ja muu ulkona oleminen hieman vaikeutui. Kaiken saimme kuitenkin tehtyä ja sunnuntaina piipahdimme kotimatkalla myös Ideaparkissa. Kotimatkalle lähtö viivästyi hieman, sillä huomasimme sunnuntai-aamuna, että automme eturengas oli yön aikana puoliksi tyhjentynyt. Laitoimme vararenkaan alle ja saimme hälytettyä erääseen huoltamoon korjaajan paikalle ja pääsimme kotimatkalle.
Vanha navetta mieheni vanhempien tilalta.

Rappuset aittaan, jossa asui ennen rengit ja piiat.
Aitta

Omppusatoa on tulossa. Takana näkyy tilan päärakennusta (keltainen) ja aittaa (punainen).
Kävimme veneellä myös saaren mökillä.
Saaren metsää ja huussi

Metsän kauniit kalliot

maanantai 8. elokuuta 2011

Kuvasatoa Helsingistä

Kuvien postaaminen hieman viivästyi, sillä päätimme mieheni kanssa lähteä viettämään viikonloppua Keski-Suomeen ja koneella istuminen jäi. Nyt on lomat lomailtu ja ollaan taas työpöydän äärellä (valitettavasti).

Näin siis matkallani muutaman vanhan koulukaverini, jotka nykyään asuvat Helsingissä. Aika kului tosi nopeasti ja reissu oli oikein hauska. Kiitos emännille!
Kaarina Kaikkonen "Elämänpolkuja"

Haimme hieman pullaa Cafe Ekbergin leipomosta

Ravintola Allotria ja ahvenet (Hämeenkatu 68, Helsinki)

Ystäväni asunnosta on aikamoiset näkymät Helsingin yli.

tiistai 2. elokuuta 2011

Lomailua Helsingissä

Suuntaan pariksi päiväksi Helsinkiin, jossa minua emännöivät ihana Neiti Numero sekä neiti H. Luvassa on kuulumisien vaihtoa, kaupunkikierrosta, jumppaa Elixiassa sekä mökkeilyä. Palaan asiaan matkalta saavuttuani.

Neiti Numero kesävisiitillä Turussa Pinellan nimikkodrinkin kera.